Thursday, 5 February 2015

Bayu beach resort for my short vacation

Halloooo.. Hrini nk update tntang vacation yg kida pegi baru2 pd minggu lps hari jumaat, percutian singkat selama 3h2mlm dgn spe?? Ofcourse la dgn membe.. bertempt di Bayu Beach Resort port dickson.. haha, asyik g pD je mcm x de tmpat lain yg best, actually pegi sni pon sebab dekat memandangkan ade membe tu cuti sem die nak g bercuti yg dekat n mntak kida carikan tempat.. so sni je la kida mampu bwk, ..heee kan.. taun lps ade jgk bercuti kt hotel ni dgn membe2 yg sama, plk da terbayang tempat ni best so kitorang go on je la,. btw nak ckp yg kami punya hotel ni private owned bkn under hotel ye, persendirian punya, so kami deal dgn owner punya apartmnt ni dpt satu mlm rm175.. ha,  susah nak dpt harga camni utk hotel ni tau, klo sewa under hotel rm250 satu mlm,..mahal kan?? ha yg paling best bole check out ikot masa sendri, lmbat pon bole asalkn hritu x de yg check in..hehe ok skrng nak tunjuk a few pic tentang apartmnt yg kami sewa ni


yg ni pic dkt syiling apart ni,, cantik kan.. hehe..lg pic dgn syiling ni,, ntah syiling apart ni menarik perhatian kami..we just love it 




tu je pic yg ade kt dlm apart ni yg kida leh tunjuk.. nak bgtau hotel ni ade private beach... beachnya ya Allah sgt la caantik,bersih, air jernih je.. siap ade sport sea lg mcm banana boat,pastu satu lg tu ape nama ntah.. bila nampak pantai xkan nak tgk je, mesti nak main air skli n mandi manda gitu.. 





ade bbrpe pic taun lps yg x sempt nak post

..... mcm biasela klo dtg pD mesti nak kne singgah teluk kemang kan.. zue cibuk nak cari buah tangan la katakn.. btw nak ckp percutian kitorang kli ni mg best sbb byk perisian mana main pantai jalan2 kt Pd,.. mmg best... so tu je kida nak share... thanx bye.. :)


No comments:

Post a Comment