Wednesday, 5 February 2014

Mayangsari resort port dickson, family vacation

Hai my dearies blogger, lame x updte rindu plak nak update story terbaru.. kli ni nak cite psal family vacation at mayangsari rsort port dickson..pd 3 feb hingga 5 feb 2014. i love this place rarely its very great view bcos infront of the beach ;).. so i like it.haha, actually kida book kt corus resort beside mayangsari, but their service are really bad maybe bcos ptivate owned, so x dijaga dgn baik, so kmi pindah hotel pd hri yg sama jgk,
Tros call hotel sblah iaitu mayangsari tp  dpt, so kida just cri kt mudah then jumpa stu apartmnt kt mayangsari tu utk 3 hri 2 mlm rm450 that is affordable price for me.. that is private apartmnt bkn under hotel, sbb tu price dia kita bole negotiate.. apartmnt ni best ade dining, bilik yg luas masterbedroom die best ade balkoni trus menghadap kolam renang dan pantai, .hrga sngat berbaloi drpd walkin kt caunter .. srvice pon tiptop,.sgt seronok dgn view yg mnrik membuatkn fikiran mnjdi tenang, so aktiviti kami just jln2 kt teluk kemang, pastu jln2 pantai mandi kolam n rest je kt apartmnt,.. rase mcm x nak blk umah plak sbb da sronok kt sni.. so now i'm waiting for the next vacation pd bln 6 di selesa beach resort, x sabar plak nak g.. in fact mayangsari its still the best place that i have been.. in sya Allah ade rezeki kami check in lg ;)

1 comment:

  1. setuju ! ini bilik cikgu nordin. saya pernah stay sini.. mmg best..owner pun bertimbangrasa. bilik pun complete semua..view terbaik ! sesiapa berminat boleh la call dia 013-2773066 atau carik kat mudah.my

    ReplyDelete