Saturday, 6 July 2013

Shopping "Ohsem!!!!!






Welcome back" k entry kali ni nak crite pasal shopping! Anda suka shopping? Ofcourse lah kan.. lebih2 prmpuan mmg x dpt nak dipisahkn dgn "shopping" ... nak shopping kne la ade duit kan... hahaha

. bak kate org " no money, no talk" hehe.. ni nak crite psal shopping je.. kida mmg suke shopping tp x lah tiap2 mnggu kuar shopping kan..kekadang shoppng on9, tp tue la x puas sbb x dpt nak tgok dpn2 bnda tue.. pastu nak kne tgu pos lagi.. leceh kn... kida pon bkn lah org yg berduit sgt pon.. ikut musim n keperluan je.. tuk mnggu lps kida window shop je dgn sistr ina di jln Tar

.. hehe.. window shop la sgt, alih2 2,3 shawl jgk la kida shop.. jln tar ni mmg sugar shoping ke2 kida.. yg 1st times square.. sbb ape? Sbb kt times square byk cloth2 yg latest n terkini n designnye sentiase updated" ;) n sesuai tuk umur cam kita2 ni.. hehe. Crita pasal shop kt jln tar fhm2 jela tmpat nye yg mcm mne" padat orang, berasak2 mmg sntiase penuh org.. tambh2 nak musim ramdhan ni dah start org shop barang raye " hehe.. tp kami x shop pon baju raye lg.. sbb kali ni mmg nak save duit.. "braces " nye pasal .. huhu. So mengharap bonus dr boss ..hihi

No comments:

Post a Comment